Thursday, 16 May 2013

spirale cu bacon, branza si seminte de in...bun bun



Spirale cu bacon, branza si seminte de in





Aluat, bacon, branza... cand vine vorba despre asa ceva spun "bun...bun"..este o combinatie care imi place si cred ca nu doar mie ci si voua :). Reteta e simpla nu aveti de ce sa ezitati cand vine vorba sa pregatiti aceste spirale, care contin urmatoarele: 


  • 275 g aluat de patiserie ( l-am luat din magazin, gata intins, impachetat)
  • 100 g bacon feliat
  • 100 g branza ( eu am folosit cascaval si parmezan, 80g cu 20 g)
  • mustar
  • praf de chili
  • 1 ou
  • seminte de in (mac, susan)


Cum procedam? 


Pregatim baconul, il taiem pe lungime in doua daca feliile sunt prea late, cum au fost ale mele; radem pe razatoare mica si branza. Mustarul daca este dulce punem in el praf de chili; daca aveti mustar iute, excludeti din reteta praful de chili.



Daca avem toate acestea pregatite, atunci ne apucam de facut spiralele: asezam aluatul pe un blat, il ungem cu mustar, presaram branza, asezam feliile de bacon (la o distanta de doar cativa mm), taiem aluatul, formam spiralele, dam la frigider 15 min si cand scoatem de la rece ungem spiralele cu ou batut si presaram seminte de in (puteti opta si pentru mac, susan).



Cuptorul trebuie sa fie preincalzit la 200 grade celsius atunci cand punem spiralele la copt pentru 15-20 min.
Dupa ce s-au copt si s-a umplut casa cu mirosul lor, cu siguranta cand asezati spiralele pe masa nu vor rezista mai mult de 5 min. 
100% sunt convinsa ca cereri sa repetati reteta vor fi imediat ;)





2 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...