Thursday, 30 May 2013

somon la gratar si rulou cu cartofi dulci

Somon la gratar si rulou cu cartofi dulci


Nu ma consider o fana a somonului, dar uneori imi face cu ochiul culoarea lui roz pe care o consider o culoare apetisanta :D. (suna ciudat cred). Peste la gratar merge oricand dar de o garnitura de cartofi dulci inveliti in bacon ce parere aveti? :)





Ingrediente


  • somon
  • cartof dulce
  • bacon
  • rosii cherry
  • ulei masline
  • sare, piper
  • lamaie

putine ingrediente, nu? :)

Cum procedam?


Curatam cartoful, il taiem fasii  pe care le punem intr-o tava, stropim cu ulei de masline, adaugam sare si dam  la cuptor pentru 20 minute la 210 grade celsius.

Luam somonul, il asezonam cu sare, piper si il stropim cu zeama de lamaie. Il asezam pe gratarul incins cate 3 minute pe fiecare parte.

Dupa ce cartofii sunt gata, luam cateva fasii si le invelim in bacon. 
Asezam pestele, ruloul de bacon cu cartof dulce, cateva rosii cherry si gata masa. :) 

Se poate servi cu o salata verde, ori altceva ce preferati. :) 




No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...