ciuperci umplute cu quinoa
Ciuperci umplute cu quinoa
Ciuperci...cine nu se da in vant dupa ciuperci?! :) Am hotarat ca dupa ardeii umpluti cu quinoa sa fac si cateva ciuperci umplute cu quinoa. O gustare complexa care, sigur, tine de foame. :)
- 10-12 ciuperci medii
- 80 g quinoa
- o ceapa medie
- marar
- patrunjel
- parmezan
- chili
- ulei de masline
- 250 ml apa fierbinte
- 1/2 lingurita paprika
- sare
- piper
Cum procedam?
Curatam ceapa, o taiem marunt si o punem intr-o tigaie cu ulei de masline. Adaugam parika, sare, piper, ardei chili taiat marunt. Lasam la foc mic 2-3 minute si adaugam, cozile de la ciuperci taiate marunt si quinoa. Mai lasam 2-3 minute si punem apa fierbinte, acoperim si lasam cca 10-15 minute, pana quinoa este fiarta. Stingem focul si adaugam verdeata dupa preferinte.
Intr-o tava punem ciupecile si le umplem cu mixul din tigaie. Deasupra adaugam inca putin ulei de masline si presaram parmezan. Dam la cuptor (200-210 grade celsius) pentru cca 20 minute.
Se consuma in aceeasi zi.
Comments
Post a Comment