Thursday, 6 June 2013

omleta ravasita


Omleta ravasita



Incepem dimineata cu omleta ravasita, pentru ca a trecut muuuulllttt timp de cand nu am facut un asa mic dejun :) (dejun de ce nu). :D... Nu e plina de ulei sau alte chestii grele (parerea mea) ci un fel de mancare pe care il poti aborda dimineata cand ai pofta de omleta. :)





Ingrediente:
  • 2 oua
  • 4 ciuperci
  • 3 felii branza (cas, mozzarella, telemea)
  • 3 felii bacon
  • 1/2 ardei rosu 
  • 1 lingura ulei
  • 1/2 legatura marar

Cum procedam? 


Incepem prin a spala ciupercile si pe care le feliem. Baconul il taiem cuburi si impreuna cu ciupercile le punem intr-o tigaie in care am agaugam uleiul. Le lasam la rumenit 1-2 minute, la foc nu foarte mare; adaugam si ardeiul taiat cuburi.
Ouale le batem usor, adaugam piper si le punem in tigaie cand baconul si ciupercile au o culoare aurie.
Dupa ce am pus ouale adaugam marar si branza taiata cuburi. Punem putina sare si cand observam ca omleta este facuta pe o parte o taiem in 4 si intoarcem. O mai lasam 1-2 minute si o servim langa o cafea calda. :)






No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...