salata de icre de crap
Salata de icre de crap
O persoana foarte speciala pentru mine adora icrele...putin zis le adora...saptamanal ar manca salata de icre si din nou salata de icre :D....
Dupa cateva luni, in care nu am pregatit aceasta salata, am zis "hai sa fac din nou salata de icre"...si a rezultat ceva foarte bun.
;)
Ingrediente:
- 100 g icre de crap sarate
- 2-3 linguri cu gris preparat
- 2-3 linguri apa minerala
- suc de la 1/2 lamaie
- 200-250 ml ulei vegetal
- 1 lingura ceapa rosie tocata marunt
Cum procedam?
Punem icrele intr-un bol inalt si dam drumul la mixer; mixam usor, adaugam zeama de lamaie treptat si ulei in fir subtire.
Cand observam ca icrele s-au desfacut adaugam grisul, mixam, mixam adaugam ulei in fir subtire...mixam...punem si apa minerala (ajuta la absorbtia uleiului)...adaugam ulei...si mixam pana icrele devin usor pufoase. Cu siguranta textura de final o veti decide voi.
Cand sunt gata adaugam ceapa si omogenizam. Punem intr-un bol la frigider.
Sunt gata de consum si pe moment, dar daca lasam sa stea cateva ore aroma cepei va patrunde salata si va fi foarte buna la gust.
;)
Preferata mea ! Super prezentarea!
ReplyDeletemultumesc! ma bucur ca va incanta! :)
ReplyDeleteO bunatate!! Nu am mai mancat de mult!
ReplyDelete